Cautare

819 de rezultate pentru "meci greachotarele" (3.59 secunde)
Meme l-a laudat pe giulestean, dar a afirmat ca Rapid mai are nevoie de o sursa de goluri pe langa atacantii sai, intrucat Sefer si juniorii nu sunt inca gata sa marcheze meci de meci.
E problema fiecaruia daca vine la meci, nu pot sa le spun eu sa nu vina. ... In general nu prea vorbesc cu jucatorii dupa meci pentru ca as vorbi la cald.
"A fost greu pana a venit golul, cred ca am facut meci bun, baietii au fost agresivi, am creat patru-cinci situatii mari de gol pana la gol. ... Vojtus are doar o contractura, speram sa ii treaca pana la urmatorul meci.
Vor fi in tribune la Galatasaray - Barcelona "Voi fi cu inima impartita la acest meci. ... E foarte placut cand te duci la un meci in care nu tii cu nimeni si, indiferent cine castiga, bucuria este aceeasi.
E primul meci cu Petrescu antrenor in care dominam fizic, ne impunem. ... S-a speriat, i-a fost frica, a fost influentat de declaratiile auzite inainte de meci?
"Un joc dificil, tinand cont ca pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital si ne asteptam la o reactie puternica.
FCSB inca spera ca va putea juca pe stadionul Steaua ultimul meci din acest sezon, impotriva CFR-ului, care ar putea fi "finala" pentru campionat. ... Avem un meci acasa, avem 30.000 de suporteri pe...
Nu pot sa va spun acum cum va fi, dar eu am vazut cum a pregatit Edi Iordanescu acest meci si stiu ce vrea sa joace.
"Diferenta dintre el si Boloni, e ca Boloni a spus ce avea de spus cand s-a dus la discutii si din cauza aceasta nu a mai fost pus la echipa nationala, iar tu ai venit ai acceptat tot, iar dupa primul meci oficial, vii si spui ca trebuie sa ne asumam toti.
Eu nu le-as fi dat voie jucatorilor mei sa se bucure asa dupa un asa meci. ... Pana in iarna mai e destul timp, se poate intampla orice", a declarat Croitoru, dupa meci.
FCSB a invins-o pe UTA Arad, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 14-a a Superligii. ... Dar da la iarna se va renunta la cei care nu au valoare de FCSB", a declarat Dica dupa meci.
"Dica a vrut sa demisioneze aseara, dupa meci. ... Nimeni n-a avut obiectiv la acel meci. Am avut si noi o discutie aseara si dupa a vorbit cu patronul, mai ales ca nu stia relatia mea cu patronul.
Poate au gresit la primul meci, au gandit ca e nevoie de alti jucatori si de aici s-a derulat lucrul asta, din care nationala a avut numai de pierdut. ... Un meci, doua nu va juca la...
De exemplu, imi aduc aminte de un meci in grupele Europa League, cu Lugano, in prima parte a meciului Benzar si Morais nu au facut un joc foarte bun, am fost condusi, dar nu s-au facut modificari.
Meci spectaculos, final nebun, etapa excelenta pentru Farul Superliga, play-off, etapa 1 CFR Cluj - Rapid 2-2 (2-1) Au marcat:
Un meci de fotbal din Brazilia s-a incheiat cu o confuzie generala, cand pe teren au intrat mai multi fani.
Tragedie la un meci de baschet pentru juniori. Antrenorul echipei Phoenix Galati a suferit un infarct in primul sfert al partidei pe care echipa sa il disputa la Focsani.
Rapid - FCSB s-a terminat 1-0, in ultimul meci din etapa a cincea a play-off-ului, dupa un derby tensionat. ... Dupa ce "l-a certat" pe Avram, Becali a dezvaluit ca i-a trimis un SMS lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, dupa meci.
Primul meci al lui Dica va fi contra lui Sepsi. ... Ca el sa stie ceea ce gandesc pentru fiecare meci, dar eu iau deciziile pe care le consider corecte pentru echipa.
"Ne asteapta un meci greu, cred ca suntem pregatiti si asteptam calificarea. ... A fost primul meci de Europa, am intrat putin tematori.
google-analytics.com